Tala Fou

Vaega o Lomitusi 3D

Lomiga 3Dua aumaia ai se suiga o gaosiga i le lalolagi atoa. I le taimi ua tuanaʻi, o le mamanu o vaega na faʻalagolago atoatoa pe mafai ona faʻataunuʻuina le gaosiga. O le tula'i mai o masini lomitusi 3D o le a fa'ato'ilaloina ai lenei manatu o le gaosiga, lea e mafai ai e kamupani ona le toe mafaufau i fa'afitauli o le gaosiga pe a gaosia vaega. Soo se mamanu foliga faigata e mafai ona iloa e ala i lomitusi 3D.

3D lomitusi e mafai ona gaosia mea o soʻo se foliga saʻo mai faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga komepiuta e aunoa ma le faʻaaogaina o masini poʻo ni faʻailoga, ma faʻapuupuu tele ai le gaosiga o oloa ma faʻaleleia atili le gaosiga. E ui lava e manaʻomia le faʻaleleia atili, o le maketi gafatia o tekinolosi lomitusi 3D e tele ma o loʻo noatia e avea ma se tasi o le tele o tekonolosi faʻalauiloa i le lumanaʻi gaosi oloa.

Lomitusi 3D e mafai ai e tagata ona faʻatau ia lomitusi i nisi o faleoloa eletise, ma o loʻo faʻatau saʻo atu foi e fale gaosi oloa. Fai mai saienitisi o le lautele o le faʻaaogaina o lomitusi 3D o loʻo faʻatapulaʻaina lava, ae o le aso i le lumanaʻi o le a mafai ai e tagata ona lolomi atili mea aoga e ala i lomitusi 3D.


O tekinolosi lomitusi 3D e taua tele i le NASA su'esu'e avanoa. E sili atu i le 30% o vaega fa'aagaga o lo'o i ai i le International Space Station e mafai ona gaosia e lenei lomitusi 3D. O lenei masini o le a faʻaogaina polymers ma isi mea e gaosia ai mea faʻapipiʻi i luga o le faʻaogaina o tekinolosi faʻapipiʻi faʻapipiʻi.


Tala Fou Fesootai
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept